Cykelferie i Sønderjylland

Overnatning med sikker opbevaring af jeres cykler

​Cykel Turister – Medlem af Bike Friends

Som Bed and Bike certificeret overnatningssted byder vi din cykel velkommen.

Gåsevig Strand camping ligger som sagt i naturskønne omgivelser tæt på skov og strand og på flere nationale cykelruter som bla. Nr 5 ruten, den nye N8 Østersørute og margueritruten.

Om du kommer med telt eller har lyst til at leje en af vores hytter, så skaber vi muligheder for jer som kommer på cykel.
Vi har køkken og opholdsrum til fri afbenyttelse. Her kan du lave dit eget mad, samt spise i trygge og varme omgivelser.
Har du brug for lidt proviant, så finder du det i vores lille butik direkte på Gåsevig Strand Camping, hvor det naturligvis også er muligt at købe morgenbrød.
Vi har gjort det muligt, at købe en lille cykelpakke som indeholder morgenbrød, ost, smør, nutella, juice og marmelade. Så er du godt rustet til den kommende tur videre rundt i vores skønne natur her i Sønderjylland.

Vi ligger blot 15 km fra de større byer som Haderslev og Aabenraa så du har heller ikke langt videre hvis du skulle mangle noget til turen videre rundt i Sønderjylland.

Mountainbike

Er du til mere ekstrem MTB sport, så har vi ruter liggende rundt i hele Sønderjylland.
De nærmeste MTB ruter, ligger i Aabenraa og Haderslev.
Ruten til den kommende VM i mountainbike i 2022 i Danmark, ligger naturligvis her i Sønderjylland. Læse mere om dem her.

Du er naturligvis velkommen til at spørge i receptionen, om alle de forskellige cykel- og MTB ruter vi har.
Ligeledes har du her, mulighed for at købe morgenmads pakken, samt proviant i vores butik.

Bike Station

For alle vores cykelgæster forsøger vi at skabe de bedste forhold.
Vi har fået installeret en Bike station, så du kan reparere din cykel. Her er alt det gængse cykelværktøj fra luft pumpe, værktøj m.m.
Skal du bruge mindre reservedele, så har vi for det meste noget liggende i vores butik. Du er altid velkommen til at spørge vores personale om vi kan hjælpe.

Mvh Team Gåsevig

Vores Bike Station på Gåsevig Strand Camping

BikeFriends for alle

BikeFriends for familier

BikeFriends i naturen

Tak til BikeFriends får lån af deres film.